Κουρευτικές μηχανές

6 Προϊόντα αποτελέσματα

ανά σελίδα
Εμφάνιση ως Πλέγμα Λίστα
Φθίνουσα Κατεύθυνση
 1. Επαγγελματικό σετ επαναφορτιζόμενης ξυριστικής και κουρευτικής μηχανής 5 σε 1 - Gemei GM-591 Επαγγελματικό σετ επαναφορτιζόμενης ξυριστικής και κουρευτικής μηχανής 5 σε 1 - Gemei GM-591
  Επαγγελματικό σετ επαναφορτιζόμενης ξυριστικής και κουρευτικής μηχανής 5 σε 1 - Gemei GM-591
  Περιβόητα γένια 3 ημερών, τέλειο ξύρισμα ή περιποιημένο μουστάκι; Όποιο και αν είναι το στυλ σας, το σετ επαναφορτιζόμενης ..
  Ειδική Τιμή 27,90 € Regular Price 39,00 €
  Περιβόητα γένια 3 ημερών, τέλειο ξύρισμα ή περιποιημένο μουστάκι; Όποιο και αν είναι το στυλ σας, το σετ επαναφορτιζόμενης ξυριστικής και κουρευτικής μηχανής 5 σε 1 GM-591 θα σας βοηθήσει να το πετύχετε με απόλυτη ακρίβεια και εξαιρετική ευκολία!

  Προεπισκόπηση

  WishList

 2. Επαγγελματική επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Gemei GM660 με έξτρα μπαταρία Επαγγελματική επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Gemei GM660 με έξτρα μπαταρία
  Επαγγελματική επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Gemei GM660 με έξτρα μπαταρία
  Επαγγελματική επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή GM660 με την εγγύηση της Gemei. Εξαιρετικής κατασκευής με κεραμικές λεπίδες για επαγγελματική αλλά και οικιακή ..
  Ειδική Τιμή 26,50 € Regular Price 59,00 €
  Επαγγελματική επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή GM660 με την εγγύηση της Gemei. Εξαιρετικής κατασκευής με κεραμικές λεπίδες για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση. Η συσκευασία περιλαμβάνει έξτρα μπαταρία για να μην ξεμείνετε ποτέ τη δύσκολη στιγμή!

  Προεπισκόπηση

  WishList

 3. Έξυπνη κουρευτική μηχανή για άνδρες Έξυπνη κουρευτική μηχανή για άνδρες

  Έξυπνη κουρευτική μηχανή για άνδρες

  Ειδική Τιμή 3,89 € Regular Price 15,00 €
  Έξυπνη κουρευτική μηχανή για άνδρες
  Γιατί η αποτρίχωση είναι πλέον και αντρική υπόθεση... Φροντίστε την εμφάνιση σας, αφαιρέστε την τριχοφυΐα σε δύσκολες περιοχές με ..
  Ειδική Τιμή 3,89 € Regular Price 15,00 €

  Γιατί η αποτρίχωση είναι πλέον και αντρική υπόθεση... Φροντίστε την εμφάνιση σας, αφαιρέστε την τριχοφυΐα σε δύσκολες περιοχές με την έξυπνη κουρευτική μηχανή για άνδρες και απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυία στο σώμα, περιποιηθείτε το μουστάκι, το μουσάκι, τα φρύδια, το πρόσωπο! 

   
   

  Προεπισκόπηση

  WishList

 4. Επαγγελματική επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Gemei GM560 Επαγγελματική επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Gemei GM560
  Επαγγελματική επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Gemei GM560
  Μία εξαιρετικής ποιότητας επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή GM560 για επαγγελματικά αποτελέσματα... Επαναφορτιζόμενη, με δυνατότητα να την έχετε παντού μαζί χάρη στο μικρό ..
  Ειδική Τιμή 44,90 € Regular Price 79,00 €
  Μία εξαιρετικής ποιότητας επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή GM560 για επαγγελματικά αποτελέσματα... Επαναφορτιζόμενη, με δυνατότητα να την έχετε παντού μαζί χάρη στο μικρό μέγεθος της, κατάλληλη για μαλλιά, πρόσωπο και σώμα... Πετύχετε όποιο στυλ θέλετε, σε όποιο μήκος σας αρέσει!

  Προεπισκόπηση

  WishList

 5. Επαγγελματική επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Gemei GM6053 Επαγγελματική επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Gemei GM6053

  Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή με 4 σκάλες για να πετύχετε το ιδανικό στυλ κάθε φορά.

  Προεπισκόπηση

  WishList

 6. Επαγγελματική επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Gemei GM657 Επαγγελματική επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Gemei GM657
  Επαγγελματική επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Gemei GM657
  Μία εξαιρετικής ποιότητας επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή GM657... Επαναφορτιζόμενη, με δυνατότητα να την έχετε παντού μαζί χάρη στο μικρό μέγεθος της, ..
  Ειδική Τιμή 19,90 € Regular Price 29,00 €
  Μία εξαιρετικής ποιότητας επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή GM657... Επαναφορτιζόμενη, με δυνατότητα να την έχετε παντού μαζί χάρη στο μικρό μέγεθος της, κατάλληλη για μαλλιά, πρόσωπο και σώμα... Πετύχετε όποιο στυλ θέλετε, σε όποιο μήκος σας αρέσει!

  Προεπισκόπηση

  WishList

6 Προϊόντα αποτελέσματα

ανά σελίδα
Εμφάνιση ως Πλέγμα Λίστα
Φθίνουσα Κατεύθυνση